Sunday, March 29, 2015

Minat

Assalamualaikum and peace upon you. ^^


Anyeonghaseyo semua. Wani nak kongsi beberapa minat Wani. :D 

1. Membaca

- Wani memang suka sangat baca novel lagi-lagi novel Ain Maisarah. Bila masa lapang, mesti novel ada di sisi. Kalau dah habis baca, beli lagi, lagi dan lagi. 

2. Melayari internet

-Melayari internet? Memang sangat wajib! Pernahlah pada tahun 2013, Wani menghadap laptop 24 jam. Jangan contohi ya, huhu.

3. Kpop band

-Yang ni Wani baru sahaja minat. Minat sikit-sikit je. Wani minat kumpulan Apink, Exo dan F(x). The most yang Wani minat adalah kumpulan Apink. 

4. Barang Kawaii

-Wani suka tengok barang kawaii macam notebook, squishy dan keychain. Nak je buat collection tapi Wani selalu kumpul duit untuk beli novel jadi selalu fikirkan nak beli ini atau ini.. 

5. Menulis

-Menulis? Menulis untuk apa? Mestilah menulis untuk manusia.. :) Wani ada rancang nak tulis novel dan Wani mula dengan tulis novel kat blog. Yang dah baca karya Wani, terima kasih. :D 

Korang pula minat apa? Kongsikan di komen. Kalau sama, komen juga. :D Ok, bubye~! xoxo

Note: Entri akan datang mungkin banyak tentang semua ni. :D


Friday, March 13, 2015

Awesome Giveaway by FatinDiana

Assalamualaikum and peace upon you. ^^

Click banner untuk join

TARIKH TAMAT: 21 MARCH 2015


2nd Giveaway Cik Puan Jelita

Assalamualaikum and peace upon you. ^^

Click banner untuk join

TARIKH TAMAT: 20 MARCH 2015

MANGSA TAG:
~Karimah Zulkafali 
~Norliza Bahrom 
~Delaila Delyana 


Ananasgoodmood tiny giveaway :p

Assalamualaikum and peace upon you. ^^

Click banner untuk join

TARIKH TAMAT: 17 MARCH 2015


February Giveaway by Mellya and Friends

Assalamualaikum and peace upon you. ^^

Click banner untuk join

TARIKH TAMAT: 15 March 2015

My Account

Instagram: @Izwani_Eliyana 
Twitter: @NoorEliyana 
Fanpage: Wani Si Ulat Buku

MANGSA TAG. 
~Nurin Aqilah 
~Nurhazimah Hanan 
~Norliza Bahrom


Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 bermula pada  jam 12.30 tengah hari 22 Februari 2015 sehingga 12.30 tengah malam 15 Mac 2015. Menawarkan pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi oleh para peserta. 

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.


Syarat - syaratnya :  
1. Wajib Follow Blog Sponsor
DiariJejakaHangat |  Suhailah | Syafiqah | Fadzi | Wanrus | Solehah | Nazirah | Fara | Zuhaira | Isra | Kathy | Rbain

2. Wajib Like Fanpage Sponsor














 3. Wajib Follow Instagram Sponsor
DiariJejakaHangat | Suhailah | Wanrus
4. Tambah Google Plus Sponsor
+Mohamad Khairil 
5. Buat entri bertajuk Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015
6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. 
 Contoh Cara Nak Paste Coding Entri :


Kredit utk Mialiana

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
20 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 16 Mac 2015.
 Good Luck!!


SEGMEN WWW.SITISHARINI.COM

Assalamualaikum and peace upon you. ^^

CLICK BANNER TO JOIN!



Assalamualaikum semua=)



Cik Siti sedang melancarkan segmen bagi mewar-warkan penghijrahan storybyciksiti.blogspot.com ke www.sitisharini.com .



Jemput join semua ye. Thanks!! =))

Tarik tamat: 15/03/15



1st GiveAway WanitaBesiBerbicara

Assalamualaikum and peace upon you. ^^

Click banner untuk join

Ucapan Hari Lahir: Selamat hari lahir kak Diana. Moga panjang umur dan murah rezeki. :) 

TARIKH TAMAT: 22 MARCH 2015


Sunday, March 8, 2015

Mum's Favourite Saying

Assalamualaikum and peace upon you. ^^


Sumber: Google Images

~Entri Autopublish~

Happy Sunday!

Assalamualaikum and peace upon you. ^^


~Entri Autopublish~

Saturday, March 7, 2015

Quotes About Family

Assalamualaikum and peace upon you. ^^














Love my family. <3

SUMBER GAMBAR: GOOGLE IMAGES


Happy Saturday!

Assalamualaikum and peace upon you. ^^




Friday, March 6, 2015

Blog Berhabuk

Assalamualaikum and peace upon you. ^^


Assalamualaikum semua. Sorry sebab dah lama tak update blog. InsyaAllah cuti bulan 3 nanti Wani akan aktif semula berblogging, tak pun buat entri Autopublish. Ok, tak tahu nak tulis apa lagi. Jom subscribe vlogger --------> AmanWan :D

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa