Tuesday, June 30, 2015

Tartnenasterpalingsedap

Assalamualaikum and peace upon you. ^^



Hii.. semua!!



Ada tak peminat tartnenas kat sini.. hari ni wani nak postkan tartnenas terlajak sedap kat sini untuk tatapan korang. Emm raya pun dah nak dekat kan.. kalau nak tau kuih tart nenas ni memang terlajak sedap, Wani pun suka sangat dengan rasanya.. harga pun berpatutan, tak rugi beli. Kalau ada sape2 yang berminat bolehlah order. Boleh jugak jenguk2 kat FB dan instagram tartnenasterpalingsedap.



Memang terbaik la rasa tart nenas ni..lembut dan cair je dalam mulut..jem dia pun dr nenas yg segar ..homemade yaa..Tempahan di buka sekarang!! cepat2 jom order.. call/whatssap 0176851714 Jangan lambatt..last order raya 30 Jun ni..ok !!.Meriahkan raya korang dengan tartnenasterlajaksedap ni tauu..

Bye.. jumpa di lain entri.


Friday, June 5, 2015

BTS Datang Malaysia

Assalamualaikum and peace upon you. ^^


Assalamualaikum dan annyeong. ARMY Malaysia mesti dah tahu yang semalam BTS (Bangtan Boys) telah sampai KLIA. Memang Wani dan adik Wani rancang nak pergi KLIA tapi disebabkan diorang sampai 10 malam tak dapatlah nak pergi. Hari ni pula ada fansmeeting dan esok ada konsert. Konsert memang confirm tak dapat pergi sebab harga tiket mahal. Apa-apapun Wani lebih teruja nak pergi konsert Exo memandangkan Wani Exo-L tapi belum dengar khabar lagi yang Exo akan buat persembahan kat Malaysia untuk kali kedua. Btw, Wani akan cuba cari maklumat tentang konsert BTS di Malaysia. Okay, jumpa lagi di entri seterusnya. ;)


Tuesday, June 2, 2015

I Need U - BTS

Assalamualaikum and peace upon you. ^^


Review: Lagu ni memang terbaik dan dari lagu ni Wani mula minat BTS. Tak kenal BTS? BTS ialah kumpulan kpop yang terdiri dari 7 ahli iaitu Jimin, V, Jungkook, Rap Monster, Suga, Jin dan J-Hope. Wani minat V. ^^ Berbalik kepada review, Wani bagi lagu ni 10 bintang penuh. Lagu BTS lain yang Wani suka ialah lagu Danger dan Boy In Luv. 

Oh ya, long time Wani tak update blog. Dan disebabkan sekarang cuti dan baru lepas habis peperiksaan pertengahan tahun pada minggu lepas, Wani dapat update blog sikit-sikit. Itupun kalau tak malas, hehe. Hmm, tak tahu nak cakap apa lagi. Jumpa lagi di entri seterusnya. :) 

Xoxo,
Wani


 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa