Sunday, March 29, 2015

Minat

Assalamualaikum and peace upon you. ^^


Anyeonghaseyo semua. Wani nak kongsi beberapa minat Wani. :D 

1. Membaca

- Wani memang suka sangat baca novel lagi-lagi novel Ain Maisarah. Bila masa lapang, mesti novel ada di sisi. Kalau dah habis baca, beli lagi, lagi dan lagi. 

2. Melayari internet

-Melayari internet? Memang sangat wajib! Pernahlah pada tahun 2013, Wani menghadap laptop 24 jam. Jangan contohi ya, huhu.

3. Kpop band

-Yang ni Wani baru sahaja minat. Minat sikit-sikit je. Wani minat kumpulan Apink, Exo dan F(x). The most yang Wani minat adalah kumpulan Apink. 

4. Barang Kawaii

-Wani suka tengok barang kawaii macam notebook, squishy dan keychain. Nak je buat collection tapi Wani selalu kumpul duit untuk beli novel jadi selalu fikirkan nak beli ini atau ini.. 

5. Menulis

-Menulis? Menulis untuk apa? Mestilah menulis untuk manusia.. :) Wani ada rancang nak tulis novel dan Wani mula dengan tulis novel kat blog. Yang dah baca karya Wani, terima kasih. :D 

Korang pula minat apa? Kongsikan di komen. Kalau sama, komen juga. :D Ok, bubye~! xoxo

Note: Entri akan datang mungkin banyak tentang semua ni. :D


2 Komen:

:-) said...

menarik minat wani :-)

suhaila Johar said...

Suka jugak baca novel..zmn2 remaja mcm wani dulu memang macam2 novel baca..kebetulan kakak suka beli..tp sy x pernah beli..biasa pinjam kt library jgk..

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa