Saturday, April 9, 2016

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500

Assalamualaikum and peace upon you. ^^


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah 



Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini


Friday, November 20, 2015

Happy School Holidays

Assalamualaikum and peace upon you. ^^


Assalamualaikum semua. Hari ni hari terakhir persekolahan dan esok bermulalah cuti sekolah. Sekolah di Johor, Kelantan, Kedah dan Terengganu dah mula cuti hari ni. Happy school holidays! ^^ Kebelakangan ni Wani dah jarang sangat blogging. Bukan tak ada masa tapi cuma malas nak berblogging. Apa-apapun terima kasih kepada semua pembaca dan followers yang singgah kat blog Wani walaupun Wani tak aktif. Dan minta maaf kepada sesiapa yang follow Wani tapi Wani tak followback. Mungkin Wani terlepas pandang jadi siapa2 yang Wani belum follow tu tinggalkanlah jejak atau komen kat entri ni. 

Kalau ada giveaway yang menarik lagi tertarik bolehlah invite Wani. Lagipun dah lama tak join giveaway. Sibuk dengan KPOP je Wani ni. Dan Wani tak sabar nak balik kampung. Kat kampung nanti ada family day dan pertandingan nasyid. Boleh main dengan saudara. :D Keputusan Peperiksaan Akhir Tahun Wani okay je. Wani dapat nombor 11 dalam kelas. Tapi Sekolah Agama Menengah Rawang (SAMER) bukannya senang. Harapnya tahun depan Wani tak turun kelas. Nak maintain kelas pertama je. Macam2 pula Wani berceloteh. Kalau ada rezeki Wani akan buat giveaway tapi tarikh belum ditetapkan. Sekian jumpa lagi di entri seterusnya. Bye ^^ HAPPY SCHOOL HOLIDAYS

Xoxo,
Wani


 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa