Sunday, November 23, 2014

Freebies : Cute & Simple Header #3

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^



Hai semua!Disebabkan takde idea menulis,Wani nak bagi korang freebies header yang Wani buat sendiri.Semua header yang Wani buat ni tak transparent.Kalau korang nak transparentkan,ikut tutorial INI ya. :)




















Done.Hope korang suka. ^^










10 Komen:

Naomie .Licouz said...

comel!.. :)

Naomie .Licouz said...

Salam Wani.
Akak suka sgt blog wani, dan tak percaya yang wani baru 12 tahun. heheh, good job wani..! akak nak jugak buat blog secomel wani, cuma tak de bakat dlm edit2 blog ni.. kalau wani blh tlg akk. hehe.

Noor Izwani Eliyana said...

@Naomie .Licouz

Wani boleh tolong. :) Akak PM je Wani kat FB Noor Izwani Eliyana. ;)

fieqa said...

comel .. :D .. saya ambil yea ..

Nur Alfirah Adilia said...

cantiknya

Nur Alfirah Adilia said...

cantiknya

Muhammad Shahril said...

Doodle tu buat sendiri ke ? BOleh tolong ajar cara nk buat ?

Noor Izwani Eliyana said...

@Muhammad Shahril

Taklah,bukan saya yang buat tapi saya reti buat doodle cuma tak reti nak ajar..

Sshy said...

Saya ambil satu ye..

Mya Rosli said...

salam..
akak amik ya..

terima kasih

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa