Tuesday, November 25, 2014

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

hai semua blogger!

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro))

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah.
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni,
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah!
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer!
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

14 Komen:

Mohd Noor Shawal said...

anda di tag.. :)

http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

cik belbel said...

singgah bw dr segmen kerusiburok :)
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

Azney Shamsuddin said...

Assalam

Azney datang melawat dari GA yang sama --> http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

semoga berjaya :)

xoxo,
Azneyshamsuddin

sha purplegirl said...

Nak join jgk :D
Gud Luck

izzeyda said...

singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

Hafiza AizZawa said...

Semoga berjaya.. Fiza singgah dan BW dr GA yang sama.... jemput ke blog Fiza
http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

NURAIN LIYANA:) said...

dari segmen yang sama melawat para pesaing *ecehh :3* btw . goodluck ya :)

jemput singgah komen, follow and buat macam rumah sindiri kat blog saya jugok blog 1 blog 2 blog 3

kerusiburok said...

terimakasih wani sebab join GA saya ni. :) Saya dah update list peserta kat SINI

khaty aiman said...

ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
goodluck & all the best..

Sofu Hashim said...

bw dari segmen yg sama...good luck ya
http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

anamizu said...

ziarah kwn2 dr segmen yg sama. best of luck tau!


http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nak-jugak-giveaway-kerusiburok-ole-ole.html

Scha Nazri said...

haiii awaaaa! singgah siniii. follow sini sekali laahhh. wiwiwiwiwi

Cik Blogger said...

Singgah dari GA yang sama :)
good luck!

http://adelinelah.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa