Friday, November 7, 2014

#5 Blog Review : BLOG GNISNUY

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^

Kali ini Wani nak review blog BLOG GNISNUY.Tema blog ini ialah putih.Baru Wani tahu hari tu,'GNISNUY',iaitu nama blog ini adalah nama pemilik blog ini yang telah diterbalikkan iaitu Yun Sing jadi GNISNUY.Menarik! :D Sebelum Wani panjangkan lagi review,jom selidik dulu biodata kak Yun Sing. :)
m a part-time blogger and also a newbie in Youtubing.. kinda new Youtuber.. - See more at: http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/p/meet-crazy-me.html#sthash.0z3Bq5kz.dpuf

Nama penuh: Lim Yun Sing
Tarikh lahir: 11 Julai 1999
Negeri tinggal: Penang
Jantina: Perempuan
Pendidikan: Sekolah Kebangsaan Batu Lanchang (SKBL) [2006-2011] , Sekolah Menengah Kebangsaan (Perempuan) St.George (SMKPSG) [2012-sekarang]
I am a part-time blogger and also a newbie in Youtubing.. kinda new Youtuber..
Since korang dah menjejakkan kaki ke halaman ini mesti korang ada sumthing yang korang curious kan?
Betul tak? Betul tak? Hihihi
Nama penuh: Lim Yun Sing (Panggil je Yun Sing.. takyah dok formal sangat wiwiwi)

Yun Sing.. macam nama Cina je.. (haha yang ni selalu orang kata bila PM facebook.. yes, I'm Chinese xD)

Yun Sing ni laki ke pompuan? (Ni soalan kedua femes dalam alam maya ni..)
[Taknak bagitau dulu sebab banyak orang yang terfigure it out kat bahagian sekolah tuh]

Ok.. umur berapa pula? Kita sebaya ke? Sama umur ke? Nak panggil kak ke? Adik ke? Ni baby baru lahir uwaa uwaa ke? Ke kanak-kanak riang Ribena? Ke pelajar lagi?..

Ok.. hop! Ye.. pelajar lagi.. lahir pada 11 Julai 1999 *Mangsa PT3 first batch* (Cepat-cepat potong sebelum korang sempat ke tahap yang menyebabkan Yun Sing jadi semakin tua.. uwaa.. haha)

Ni duduk kat mane ye?

Hohoho Yun Sing orang Penang.. siapa lagi org Penang? Habaq mai sat bhuahahaha..
Pendidikan:
  1. Sekolah Kebangsaan Batu Lanchang (SKBL) [2006-2011]
  2. Sekolah Menengah Kebangsaan (Perempuan) St. George (SMKPSG) [2012-sekarang]
Nak kenal? Hehe.. boleh je.. nampak tak ikon-ikon comel bawah banner gerak-gerak tu? Tak nampak? Scroll atas sikit.. haa.. jumpa? Klik je mana-mana yang korang suka ye..

Eh? Nak kenal tapi tak mau tunjuk diri?

Nah.. Ask.fm.. boleh tanya anonymously.. Enjoy~
- See more at: http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/p/meet-crazy-me.html#sthash.0z3Bq5kz.dpuf
I am a part-time blogger and also a newbie in Youtubing.. kinda new Youtuber..
Since korang dah menjejakkan kaki ke halaman ini mesti korang ada sumthing yang korang curious kan?
Betul tak? Betul tak? Hihihi
Nama penuh: Lim Yun Sing (Panggil je Yun Sing.. takyah dok formal sangat wiwiwi)

Yun Sing.. macam nama Cina je.. (haha yang ni selalu orang kata bila PM facebook.. yes, I'm Chinese xD)

Yun Sing ni laki ke pompuan? (Ni soalan kedua femes dalam alam maya ni..)
[Taknak bagitau dulu sebab banyak orang yang terfigure it out kat bahagian sekolah tuh]

Ok.. umur berapa pula? Kita sebaya ke? Sama umur ke? Nak panggil kak ke? Adik ke? Ni baby baru lahir uwaa uwaa ke? Ke kanak-kanak riang Ribena? Ke pelajar lagi?..

Ok.. hop! Ye.. pelajar lagi.. lahir pada 11 Julai 1999 *Mangsa PT3 first batch* (Cepat-cepat potong sebelum korang sempat ke tahap yang menyebabkan Yun Sing jadi semakin tua.. uwaa.. haha)

Ni duduk kat mane ye?

Hohoho Yun Sing orang Penang.. siapa lagi org Penang? Habaq mai sat bhuahahaha..
Pendidikan:
  1. Sekolah Kebangsaan Batu Lanchang (SKBL) [2006-2011]
  2. Sekolah Menengah Kebangsaan (Perempuan) St. George (SMKPSG) [2012-sekarang]
Nak kenal? Hehe.. boleh je.. nampak tak ikon-ikon comel bawah banner gerak-gerak tu? Tak nampak? Scroll atas sikit.. haa.. jumpa? Klik je mana-mana yang korang suka ye..

Eh? Nak kenal tapi tak mau tunjuk diri?

Nah.. Ask.fm.. boleh tanya anonymously.. Enjoy~
- See more at: http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/p/meet-crazy-me.html#sthash.0z3Bq5kz.dpuf
I am a part-time blogger and also a newbie in Youtubing.. kinda new Youtuber..
Since korang dah menjejakkan kaki ke halaman ini mesti korang ada sumthing yang korang curious kan?
Betul tak? Betul tak? Hihihi
Nama penuh: Lim Yun Sing (Panggil je Yun Sing.. takyah dok formal sangat wiwiwi)

Yun Sing.. macam nama Cina je.. (haha yang ni selalu orang kata bila PM facebook.. yes, I'm Chinese xD)

Yun Sing ni laki ke pompuan? (Ni soalan kedua femes dalam alam maya ni..)
[Taknak bagitau dulu sebab banyak orang yang terfigure it out kat bahagian sekolah tuh]

Ok.. umur berapa pula? Kita sebaya ke? Sama umur ke? Nak panggil kak ke? Adik ke? Ni baby baru lahir uwaa uwaa ke? Ke kanak-kanak riang Ribena? Ke pelajar lagi?..

Ok.. hop! Ye.. pelajar lagi.. lahir pada 11 Julai 1999 *Mangsa PT3 first batch* (Cepat-cepat potong sebelum korang sempat ke tahap yang menyebabkan Yun Sing jadi semakin tua.. uwaa.. haha)

Ni duduk kat mane ye?

Hohoho Yun Sing orang Penang.. siapa lagi org Penang? Habaq mai sat bhuahahaha..
Pendidikan:
  1. Sekolah Kebangsaan Batu Lanchang (SKBL) [2006-2011]
  2. Sekolah Menengah Kebangsaan (Perempuan) St. George (SMKPSG) [2012-sekarang]
Nak kenal? Hehe.. boleh je.. nampak tak ikon-ikon comel bawah banner gerak-gerak tu? Tak nampak? Scroll atas sikit.. haa.. jumpa? Klik je mana-mana yang korang suka ye..

Eh? Nak kenal tapi tak mau tunjuk diri?

Nah.. Ask.fm.. boleh tanya anonymously.. Enjoy~
- See more at: http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/p/meet-crazy-me.html#sthash.0z3Bq5kz.dpuf
I am a part-time blogger and also a newbie in Youtubing.. kinda new Youtuber..
Since korang dah menjejakkan kaki ke halaman ini mesti korang ada sumthing yang korang curious kan?
Betul tak? Betul tak? Hihihi
Nama penuh: Lim Yun Sing (Panggil je Yun Sing.. takyah dok formal sangat wiwiwi)

Yun Sing.. macam nama Cina je.. (haha yang ni selalu orang kata bila PM facebook.. yes, I'm Chinese xD)

Yun Sing ni laki ke pompuan? (Ni soalan kedua femes dalam alam maya ni..)
[Taknak bagitau dulu sebab banyak orang yang terfigure it out kat bahagian sekolah tuh]

Ok.. umur berapa pula? Kita sebaya ke? Sama umur ke? Nak panggil kak ke? Adik ke? Ni baby baru lahir uwaa uwaa ke? Ke kanak-kanak riang Ribena? Ke pelajar lagi?..

Ok.. hop! Ye.. pelajar lagi.. lahir pada 11 Julai 1999 *Mangsa PT3 first batch* (Cepat-cepat potong sebelum korang sempat ke tahap yang menyebabkan Yun Sing jadi semakin tua.. uwaa.. haha)

Ni duduk kat mane ye?

Hohoho Yun Sing orang Penang.. siapa lagi org Penang? Habaq mai sat bhuahahaha..
Pendidikan:
  1. Sekolah Kebangsaan Batu Lanchang (SKBL) [2006-2011]
  2. Sekolah Menengah Kebangsaan (Perempuan) St. George (SMKPSG) [2012-sekarang]
Nak kenal? Hehe.. boleh je.. nampak tak ikon-ikon comel bawah banner gerak-gerak tu? Tak nampak? Scroll atas sikit.. haa.. jumpa? Klik je mana-mana yang korang suka ye..

Eh? Nak kenal tapi tak mau tunjuk diri?

Nah.. Ask.fm.. boleh tanya anonymously.. Enjoy~
- See more at: http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/p/meet-crazy-me.html#sthash.0z3Bq5kz.dpuf

Mula berblogging pada 25 Ogos 2013 (rujuk entri pertama).Kini bilangan pengikut adalah sebanyak 851 followers.Banyak menulis tentang giveaway.Header gambar piano yang menarik,dari situ Wani tahu akak Yun Sing suka main piano dan selalu tengok video tutorial piano kat Youtube,kan? :D Ok,enought for now,jom follow dan singgah blog kak Yun Sing sekarang! :D Dah lama follow?Baguslah. ^^ Oklah,jumpa lagi semua!Peace. ^^V

Follow sekarang ---> Klik SINI 
Fanpage: Gnisnuy's Blog & YunRu In Action
Google+: Yun Sing

-----------------------------------------------------------------------

 Terjah kat sini juga!

>>#1 Blog Review : Karimah Zulkafali's Blog 
>>#2 Blog Review : Nadhirah's Blog
>>#3 Blog Review : RARA FARHANA
>>#4 Blog Review : Siti Zawiah Life

0 Komen:

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa