Friday, June 5, 2015

BTS Datang Malaysia

Assalamualaikum and peace upon you. ^^


Assalamualaikum dan annyeong. ARMY Malaysia mesti dah tahu yang semalam BTS (Bangtan Boys) telah sampai KLIA. Memang Wani dan adik Wani rancang nak pergi KLIA tapi disebabkan diorang sampai 10 malam tak dapatlah nak pergi. Hari ni pula ada fansmeeting dan esok ada konsert. Konsert memang confirm tak dapat pergi sebab harga tiket mahal. Apa-apapun Wani lebih teruja nak pergi konsert Exo memandangkan Wani Exo-L tapi belum dengar khabar lagi yang Exo akan buat persembahan kat Malaysia untuk kali kedua. Btw, Wani akan cuba cari maklumat tentang konsert BTS di Malaysia. Okay, jumpa lagi di entri seterusnya. ;)


3 Komen:

sha purplegirl said...

Annyeong Army :D

Tak join #Teammereput, jomlah siggah entry saya jgak. Kesedihan ni T T

Sgt kecewa ;(

http://shapurplegirl.blogspot.com/2015/06/trb-in-malaysia-teammereput-t-t.html

Nurul Syahirah said...

tak dapat pergi :'(

singgah sini & join tau :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

syasandeul said...

amboi eksaited dia! haha xD

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa