Sunday, November 30, 2014

1st Anniversary Giveaway Mind Meld

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^

http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/11/1st-anniversary-giveaway-mind-meld.html
Click banner untuk join

**Bermula pada 27 November 2014 dan akan tamat pada 27 Disember 2014 (sekiranya tiada aral melintang).

Segmen: Happy Followers by Nunu Nonsense

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^


http://nununonsense98.blogspot.com/2014/11/segmen-happy-followers-by-nunu-nonsense.html
Click banner untuk join

>> Nunu akan update senarai peserta bermula pada hari esok,pada jam 8 malam.
>> Segmen: Happy Followers by Nunu Nonsense berlangsung selama 5 hari bermula hari ini iaitu 26 November 2014 jam 9:30 malam & berakhir pada 30 November 2014 jam 9:30 malam.
>> 5 orang peserta yang terpilih akan dimasukkan dalam bloglist Nunu daripada 1 Disember 2014 sehingga 31 Disember 2014 (sebulan) ;) Pemilihan peserta menggunakan random org.

Cabaran 10 Hari Blogging | Hari 6 : 5 Blog Kegemaran

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^


5 blog kegemaran Wani ialah:

1.http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com
2.http://theonlygirl98.blogspot.com
3.http://www.mialiana.com
4.http://syiralokman.blogspot.com
5.http://myfirdz-trulylove.blogspot.com

Jom singgah secara berjemaah. ^__^

Blog Review Peserta Segmen #3

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^

Sebelum tu Wani nak minta maaf dulu kalau ada yang kecil hati dengan review yang Wani buat.Dan Wani nak minta maaf sebab siapkan review terlaluuu lambat.Ok,straigh to the point.



Dari segi hiasan blog,memang sangat cantik dengan background berwarna hijau pastel yang cantik dan indah. :) Wani suka sangat header! ^_^ Juga terdapat butang menu dan button 'Back To Top' yang memudahkan pelawat.Mari singgah dan follow blog ini sekarang. :)


Nama pemilik blog ini ialah Yunez Izzati.Kak Izzati mula berblogging pada tahun 2014. (masih baru lagi) Bagi Wani,blog akak agak berserabut sedikit kerana menggunakan 3 layout.Lagi satu masalah,menu tab blog akak tidak berfungsi.Kalau akak mahu blog akak cantik dan ringan,boleh tempah pakej edit blog dengan kak Azhafizah atau kak Mastura. :) (sekadar cadangan)


 Blog yang sangat kemas. ^^ Banyak menulis tentang isu semasa,peribadi dan informasi berguna.Dari segi loading blog,memang sangat laju. (^___^) Juga terdapat widget search box dan butang menu yang memudahkan pelawat.Jom follow dan pergi ke blog ini. :)


Nama pemilik blog ini ialah Ayu Insyirah atau lebih mesra dipanggil Ayu.Blog yang cantik,Wani suka sangat header. :) Kak Ayu sudah berblogging selama 5 tahun. (lamanya! :o) Kalau korang nak tahu,kak Ayu rajin anjurkan segmen. :) Jom pergi blog ini sekarang. :)

~Blog Review Peserta Segmen #3 Tamat~

Thursday, November 27, 2014

Balik Kampung~

Assalamualaikum semua!Sekarang ni Wani dalam perjalanan ke kampung.Wani tinggal kat kampung 3 hari 2 malam je.Alkisahnya,Wani memang jarang benar guna Hotspots sebab nak jimat topup~ Ok,sampai sini sahaja entri kali ni.Jumpa lagi di entri seterusnya! :)
Note : Entri seterusnya Wani akan sertakan gambar saudara~ 

GIVEAWAY KUSARAH 2014

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^

*klik banner untuk join

Syarat-syarat penyertaan;
  • Warganegara Malaysia
  • Seorang blogger sama ada lelaki atau perempuan
  • Patuhi semua syarat yang ditetapkan
Start : 25 November 2014
Deadline : 25 December 2014
Winner Announce : 27 December 2014 (My Birthday! Tick on your calendar :p)


PRIZES

Top Refferral; [ 1 Winner ]
  • Tribal Blouse
  • 2x Button Badge

Top Comment in your entry (more than 40 comment); [ 1 Winner ]
  • 2x Chiffon Shawl 

Random Winner; [ 5 Winner ]
  • 5x Mystery Gift

Result UPSR

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^



Hai semua!Mesti ramai tertanya-tanya result UPSR Wani kan?Ok,keputusannya ialah:

Bahasa Melayu Pemahaman : A
Bahasa Melayu Penulisan : A
Matematik : B
Bahasa Inggeris : A
Sains : A

So,keseluruhannya Wani dapat 4A 1B.Walaupun tak dapat A Matematik,Wani rasa markah Matematik Wani 77% (nak sedapkan hati nampak :p) Ok,sampai sini sahaja entri kali ni.Jumpa lagi! ^^

Nota kaki 1 : Wani tidak akan update blog selama 3 hari. 
Nota kaki 2 : Bilangan pelajar yang dapat 5A berkurang tahun ini.


Wednesday, November 26, 2014

[Video] Play Marketland At Facebook

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^


Video by : Wani
Use : Bandicam

Freebies : Blogskins (Rainbow Life)

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^



>>Dowload skins di SINI<<
>>Preview di SINI<<

SELAMAT MENGGUNAKANNYA. ^^


Giveaway Birthday By Aqilah

Assalamualaikum and peace upon you 


Follow blog :



Like Pages :











Follow Twitter ; (Jika Ada)

@Nurhazimah Hanan

Follow Instagram : (Jika Ada)

@heyitshazimah


Senarai Hadiah :

Top Referral x 1

 Cash RM50 Yati Adam

Random .org 

Vitamin Shaklee x 1 By Norazah
Tudung x 1 By Norazah
Pin tudung x 2 By Nurin Aqilah
Review blog x 3 By Nurul Syifa
Header made by Pixlr x 1 By Nurul Syifa 
Full Edit Blogskin x 2 By Delaila Delyana
Bloglist x 5 By Delaila Delyana 
Barangan Blog x 1 By Fatimah Azzahrah 
Bloglist x 2 By Wani 
Review Blog x 1 By Wani 
Header blog atau cover photo facebook (pilih satu) x 1 By Hazimah 
Gambar Diedit *special* x 1 By Hazimah

Cabaran 10 Hari | Hari 5 : 10 Fakta Tentang Diri Anda

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^



Assalamualaikum semua!Disebabkan semalam terlalu sibuk edit mengedit dan buat tutorial,Wani tak sempat untuk Cabaran 10 Hari untuk hari yang ke-4.Ok,straight to the point.10 fakta tentang diri Wani adalah:

1.Obses dengan warna biru.

2.Bercita-cita menjadi novelistar dan guru Bahasa Melayu.

3.Tak suka selfie.

4.Pemalu.

5.Cerewet.

6.Tak pandai masak makanan berat.

7.Pantang nampak makanan ringan kat kedai. :3

8.Anak Johor.

9.Suka makan tomyam masakan ibu.

10.Suka baring sorang-sorang tatkala sedih.

~TAMAT~

1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By NaD Dea

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^

http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/1st-segmen-blogwalking-kenali-blogger.html
Click banner untuk join

10 Fakta Tentang Diri Saya:

1.Obses dengan warna biru.

2.Bercita-cita menjadi novelistar dan guru Bahasa Melayu.

3.Tak suka selfie.

4.Pemalu.

5.Cerewet.

6.Tak pandai masak makanan berat.

7.Pantang nampak makanan ringan kat kedai. :3

8.Anak Johor.

9.Suka makan tomyam masakan ibu.

10.Suka baring sorang-sorang tatkala sedih.

[Mini Novel] Bab 2 : Sayang Kau Mr Playboy!

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^

>>Prolog di SINI<<
>>Bab 1 di SINI<<



Liyana berguling-guling kasar di atas katilnya.Tanpa disedari,Puan Faridah berada di sebelah katil.Dia memerhati dan mencuba untuk menyergah anaknya.

"Liyana!"

"Opocot kek kau dah meletup!" 

Liyana segera menghentikan gulingannya.Puan Faridah hanya menggeleng.

"Kenapa kamu guling-guling macam tak puas hati terhadap seseorang?Tak pergi kerja ke hari ini?" tanya Puan Faridah bertalu-talu.Liyana membetulkan rambutnya yang serabai sebelum menjawab soalan ibunya.

"Tak,hari ni Yana MC.Terasa sakit belakang badan ni." jawab Liyana seraya mengurut belakang badannya tanpa menjawab soalan pertama yang diutarakan ibunya.

"Dah beritahu bos?"tanya Puan Faridah lagi.

"Jangan risau,nanti Yana call," jamin Liyana.

Puan Faridah meninggalkan Liyana di biliknya.Liyana tersenyum setelah kelibat ibunya hilang dari pandangan.Sekarang,dapatlah dia relax tanpa gangguan Mr Playboy yang membosankan tu. :D~


^_^_^_^_^_^_^_^

Zuhair menyelak satu persatu fail.Sejenak seketika,muncul satu soalan di otaknya.Mengapa Liyana tidak datang bekerja hari ini?Sudah pukul 8 pagi!Zuhair berlari ke bilik pengurus.Dia mengetuk pintu sebelum masuk ke dalam.Tuan Ashraf menjeling tajam Zuhair yang masuk ke dalam biliknya tanpa diundang.Zuhair mula membuka mulut.

"Kenapa Liyana tidak datang bekerja hari ini?" tanya Zuhair dengan selamba.Entah kenapa dia mahu tahu sangat.

"Liyana MC.Katanya,dia ada sengal-sengal badan," jawab Tuan Ashraf seraya jarinya menaip di papan kekunci.

"Apa nombor telefon dia?"

"Err,0147682349.Untuk apa ya?"

"Adalah,tuan tak perlu tahu," jawab Zuhair sambil tersenyum licik.Tuan Ashraf memandang Zuhair melangkah keluar dari biliknya.'Hmm,lantak dia lah,' bisik hati Tuan Ashraf.Dia menyambung menaip di papan kekunci.
 
'Ok,nombor telefon dia dah dapat.Tinggal mahu telefon pula.Hmm,mungkin lebih sesuai aku telefon dia malam ni.' kata Zuhair dalam hati.Dia mempercepatkan langkahnya.

^_^_^_^_^_^_^_^

"Boringnya!" Jerit kecil Liyana.Dia segera melakukan habit nya iaitu menelefon kawan baiknya,Nur Fatin Natasya a.k.a Fatin.

"Hello Fatin.Aku boringlah."

"Hello,so?"

"So,kau datanglah rumah aku."

 "Ok tapi aku nak tanya.Kenapa tak pergi kerja hari ni?"

"Belakang badan aku ni sakit.Lagi satu sebab..."

"Aku tahu,mesti sebab kau tak puas hati dengan rakan sekerja lelaki kau tu kan?"

"Ya..betul,macam mana kau tahu ya?"

"Aku kan kenal kau dari sekolah menengah lagi.Kau sendiri cakap kau anti lelaki lagi-lagi budak Zuhair tu."

"Ok,Ok,aku malas nak cakap dah,kau datang rumah aku sekarang!Bye!"

"Ok..." Fatin menggaru kepalanya yang tidak gatal.Dia segera mengikat rambut ikal nya dengan getah rambut merah jambu.
 
^_^_^_^_^_^_^_^ 

"Jadi kau pergi kerja ke tak esok?" Fatin menjongket keningnya.

"Of course lah pergi tapi kalau boleh aku tak nak pergi tahu." Liyana bermasam muka.

"Hmmm,aku tak boleh tolong,sorry..." 

"Boringnya!!" jerit Liyana.Fatin melihat jam dinding yang cantik digantung.

"Oklah,aku nak balik dulu.Thank you for orange juice and crunchy biscuit." Fatin meluru keluar dari bilik Liyana.

"Welcome!!" Mata Liyana melirik kepada Fatin.
 
^_^_^_^_^_^_^_^ 


Liyana melabuhkan punggungnya di atas katil dan seterusnya baring.Dia memasang lagu kegemarannya yang berjudul 'Salahkah' nyanyian Hafiz dan Dato' Rossa di telefon bimbitnya.Dia memang suka benar lagu itu.Dia juga suka nyanyi lagu itu tapi hanya nyanyi secara solo.Kalau dia sudah ada pasangan,tentu dia akan pujuk pasangannya untuk nyanyi lagu itu bersama.Wah,alangkah seronoknya! :3

Lamunan Liyana terhenti akibat telefon bimbitnya berdering secara tiba-tiba.Liyana segera mengangkat panggilan telefon.

"Hello,di sana Liyana ke?" Liyana tersentak.Dia rasa dia kenal suara pemanggil.

"Ya,ya.Siapa di sana?"

"Cuba teka siapa ni?" Setelah berfikir sejenak,Liyana baru tersedar.Itu Zuhair!Dia segera memanggil ibunya.Liyana tersenyum apabila ibunya sudah berada di depan pintu.

"Ada apa ni Liyana?" Puan Faridah menggaru kepala yang tidak gatal.

"Ni,ada panggilan telefon dari seseorang.Ibu tolong jawab,saya tak kuasa nak jawab."  Puan Faridah mencapai telefon bimbit yang dihulur Liyana.

"Hello,siapa ni?"

"Saya Zuhair.Siapa pula sekarang ni?"

"Faridah,ibu Liyana.Ada apa telefon malam buta ni?"

"Takde apa-apa mak cik.Bye!" Zuhair segera meletakkan gagang telefon rumah di tempatnya.Dia menggengam tangannya.

"Penakut betul lah Liyana ni!Boleh pula suruh ibu dia jawab!" jerit Zuhair dalam hati.Zuhair hanya marah sekejap sahaja.Kalau marah-marah nanti tak macho katanya! ><

Di bilik,Liyana tersenyum lebar.

"Siapa ibu?" 

"Zuhair,kamu kenal dia ke?"

"Tak pun sebab tu Liyana suruh ibu jawab."

"Ok.Ibu nak pergi bilik ibu dulu.Good night!" Puan Faridah menutup lampu bilik dan seterusnya keluar dari bilik anaknya.

Liyana melunturkan senyumannya dan muncul satu soalan bermain di benak fikirannya.'Dari mana Mr Playboy tu dapat nombor telefon aku?Entah-entah dapat daripada tuan pengurus?Huhu!' Liyana segera menutup kelopak matanya untuk melupakan soalan yang bermain di fikirannya itu.Sweet dream Liyana! :)

 ^_^_^_^_^_^_^_^ 

Liyana memandu kereta milik ayahnya dengan cermat.Dia memberhentikan kereta di depan kedai Speedmart.
"Baik aku beli makanan kat kedai ni,nanti tak payahlah makan kat kantin dengan Mr Playboy tu." bisik hati Liyana.Dia melangkah masuk kedai itu dengan senyuman tawar terukir di bibir.Dia menuju ke rak Mi Segera.
"It's better I eat maggi."
 
PONG!!
"Aduh,siapa kau ni?Jalan tak tengok depan!" Liyana bangun dengan lemah gemalai.Dia melihat lelaki yang melanggar dia.
"Erk,Zuhair?" Liyana terbuntang mata.
"Liyana?Kau pun beli kat kedai ni?" Mereka bertentang mata.Liyana segera menyelamatkan diri dengan memandang tempat lain dan terus pergi ke kaunter.Zuhair terduduk kaku di atas lantai.
 
 ^_^_^_^_^_^_^_^

Liyana menangis kecil di dalam kereta.

"Tak habis-habis Mr Playboy tu!Takde orang lain ke!?" rungut hati Liyana.Dia mengesat air mata yang tiba-tiba menitis.

Sedang asyik melayan diri,dia tidak menyedari yang dia sudah sampai di syarikat tempat kerjanya.Dia mematikan enjin.

"Ok Liyana.Don't be sad!" Liyana segera memasuki bilik tempat kerjanya.

"Hmm,Zuhair tak sampai lagi." Liyana membuka komputer yang terletak di atas meja kerjanya.


-Bersambung-

Cerita pendek penulis : Yang kali ni memang ceritanya tak best sebab bahagian setiap cerita pendek je. T_T Maklumlah,kering idea so buat pendek-pendek je~ Lagipun,saya BANTAI je buat cerita bab 2 ni. :3 Kalau ada silap,tolong tegur ya.Kalau tak tegur,nanti saya 'sesat' jalan. ><
 





Tuesday, November 25, 2014

Aiskrim Cornetto Red Velvet


Assalamualaikum. ^^v Mesti ramai sudah tahu kan kewujudan aiskrim ni?Lepas puas tengok iklan aiskrim ni yang Taylor Swift tu,tergerak hati Wani nak beli aiskrim ni.Memang THE BEST. ^___^
 

Promote Blog #4

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^


Hai semua!Tadi Wani buat dan edit blog ibu Wani. :) Jemput follow blog ibu Wani jika sudi. ^^

Link blog : http://norlizabahrom.blogspot.com

Cabaran 10 Hari Blogging | Hari 4 : 5 Makanan Kegemaran Wani

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^



5 Makanan Kegemaran Wani ialah :

1.Tomyam 
2.Kek 
3.Maggi
4.Ayam goreng
5.Coklat 

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

hai semua blogger!

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro))

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah.
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni,
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah!
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer!
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

Tutorial : Buat Border Blog Melengkung

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^



Hello you all!Tutorial ini direquest oleh Miss Typo.Ok,let's learn now! :D

PERHATIAN : TUTORIAL INI KHAS UNTUK PENGGUNA TEMPLATE DENIM.KALAU SIMPLE TEMPLATE,TAK TAHU JADI KE TAK TAPI BOLEH TRY.

Tutorial : Buat Border Blog Melengkung.

1.Dashboard--->Template--->Edit HTML

2.Tekan CTRL+F dan cari code .content-inner atau {#content-wrapper {

3.Dah jumpa?Copy code bawah ni.
-moz-border-radius-topleft: 20px;-moz-border-radius-bottomright: 20px;
-moz-border-radius-topright: 20px;
-moz-border-radius-bottomleft: 20px;
-webkit-border-top-left-radius: 20px;
-webkit-border-top-right-radius: 20px;
-webkit-border-bottom-left-radius: 20px;
-webkit-border-bottom-right-radius: 20px;
-top-right-radius: 20px;
border-top-left-radius: 20px;
border-top-right-radius: 20px;
border-bottom-left-radius: 20px;
border-bottom-right-radius: 20px;
4.Paste code korang copy tadi kat bawah code yang korang cari tu.

5.Preview dulu.Kalau dah jadi,tekan save. :)

SELAMAT MENCUBA! ^^


First Giveaway by Kamamimi

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^




First Giveaway by Kamamimi



Jom lah join bagi meriah. 50 + + pemenang dicari!

Ditaja oleh :

Kamamimi | Nur As | Kasut Kusut | NaD Dea | Mohd Noor Shawal | BudakVanilla | Syahirah  Valiant | Cik N.A | Kemanyerla | Mrs. A | Norihan bt Yusuf | Allene | Chocake watie's kitchen | Iola | Budak | Frau Lisa | Nurashikin ZA |





23 November 2014 - 23 Disember 2014


Tutorial : Cara Letak Tab Menu Blogskins

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^



Hai semua!Kali ni Wani nak buat tutorial Blogskins.Tutorial ini direquest oleh Ainul Mardhiah. :)

Tutorial : Cara Letak Tab Menu Blogskins.

1.Dashboard--->Template--->Edit HTML

2.Tekan CTRL+F dan search code body { atau .page {

3.Copy dan paste code dibawah kat bawah code yang korang search tadi.


a.navi {
background:#ffffff;
padding-left:12px;
padding-right:12px;
color:#FF467A;
margin-right:4px;
border:1px solid #FF467A;
border-radius:4px;
-webkit-transition:1s;
}
a.navi:hover {
background:#FF467A;
color:#ffffff;
-webkit-transition:1s;
border:2px solid #ffffff;
}

3.Search code </style> pula dan copy code dibawah.
<center>
<a class="navigate" href="https://www.blogger.com/null" onclick="document.getElementById('entry').innerHTML=document.getElementById('diary').innerHTML" title="">Home</a>
<a class="navigate" href="https://www.blogger.com/null" onclick="document.getElementById('entry').innerHTML=document.getElementById('about').innerHTML" title="">Owner</a>
<a class="navigate" href="https://www.blogger.com/null" onclick="document.getElementById('entry').innerHTML=document.getElementById('link').innerHTML" title="">Linkies</a>
<a class="navigate" href="https://www.blogger.com/null" onclick="document.getElementById('entry').innerHTML=document.getElementById('blog').innerHTML" title="">Stuff</a>
</center>
4.Paste code diatas kat bawah code </style>

5.Search code <blogger> dan copy code dibawah.

<div id="can" style="display:none;">
<div class="title">The Owner</div><br>
ISI BIODATA KORANG
</div>
<div id="you" style="display:none;">
<div class="title">My Friends</div><br>
ISI BLOG LIST KORANG  </div>
 <div id="feel" style="display:none;">
<div class="title">Tutobies</div><br>
ISI TUTORIAL KORANG </div>
</div>
 <div id="it" style="display:none;">

6.Paste code diatas kat bawah code <blogger>

7.Preview dulu.Kalau dah jadi dan berpuas hati,tekan 'Save Template'.

NOTE : YANG DIWARNAKAN BOLEH TUKAR.

SELAMAT MENCUBA! ^^ 


Monday, November 24, 2014

SEGMEN : BLOGWALKING PROMOSI BLOG & LIKE FANPAGE

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^

http://shazdeshoppe.blogspot.com/2014/10/segmenblogwalking-promosi-blog-like.html
Click banner untuk join

TARIKH TAMAT : 30 NOVEMBER 2014

Giveaway By NDE

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^



Hai , Assalamualaikum bloggers :) harinie dinie akan melancarkan Giveaway by NDE berserta dengan para sponsor yang cukup hebat dan tawaran hadiah yang menarik pasti akan memikat hati korang semua :)

Tujuan GA nie dijalankan adalah untuk mengeratkan lagi hubungan antara sesama blogger . Saling kenal mengenali antara satu sama yang lain . Selain itu , kita juga dapat menambah rakan baru dalam senarai followers kita .

Follow Blog :


Like FB:

    


Syarat utama :

1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka
2. Buat entry bertajuk Giveaway By NDE
3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan
4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen
5. Giveway ini akan berlangsung pada 20 Nov dan berakhir pada 30 Nov jam 12 tengahari

Hadiah Giveaway by NDE :

Hadiah Misteri - Be Fabulous with Sophie Paris
Sehun Overdose T-Shirt White - Lee's Library Kpop Shop
Baekhyun Jacket/Hoodies Black Lee's Library Kpop Shop
Cute Chibi (Doodle) - AegyoCandy

Cabaran 10 Hari Blogging | Hari 3 : Novel Kegemaran Wani

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^


Hai semua!Hari ni masuk hari ketiga Wani menempuh Cabaran 10 Hari Blogging ni. :) Ok,straight to the point,Wani mempunyai 15 novel.Dalam banyak-banyak tu,novel kegemaran Wani ialah:

1.Aku Mahu Jadi Novelistar

2.Hero vs Heroin

3.Projek Diet Ain Maisarah

4.Projek Fesyen Ain Maisarah

5.Semanis Tart Ceri

6.Coklat Ataupun Strawberi?

7.Aku Mahu Ke New York 2

~TAMAT~

Note : Semua gambar diambil dari Google Images.
 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa