Tuesday, September 30, 2014

Top Commentators Ogos + September Akan Dapat Hadiah


Assalamualaikum semua!Wani rasa nak bagi hadiah kepada dua top commentators September.Hadiahnya taklah begitu menarik.Yalah,budget manalah banyak sangat.Nak tahu tak apa hadiahnya?Ok,ok.Untuk top commentators pertama akan dapat Hadiah Berpos Misteri dan barangan blog berharga lebih dari RM5 manakala top commentators kedua akan dapat barangan blog bernilai lebih dari RM5.Bagaimana?Harap korang suka. ^^ Kalau ada yang mahu hadiah itu,rajin-rajinkanlah komen di blog ini ya.Penyertaan,usaha dan komen anda amat x3 saya hargai! ^^

Tamat : 30 / 9 / 2014

GOOD LUCK YOU ALL! ^_^


11 Komen:

aRz MoHa said...

menarik. nak jugakla komen disini banyak-banyak :)

siti zawiah said...

menarik ni..nak cuba nasib lah..hehe

Yun Sing said...

Waa.. bestnya :D

Dina Afia said...

ok besttt

siti zawiah said...

wani ditag.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogger-1-malaysia.html

Alynn Azman said...

Assalammualaikum..kunjungan drpd blog syira lokman..done follow sini 185 :) .. nk jugak lah komen sini byk2 ..hehe

Firzanah Azhar said...

wah. best ni :) siapa rajin komen, jadi lah top commentor wani yey

Akif Imtiyaz said...

Wahh menarik ni ..all the best ya

Princess Dream said...

Wow ! Hebatnya awak Wani ! Ramai juga orang lihat blog awak :) Congrats ! Blog saya sunyi dan sepi teramat.Tak cantik macam awak.Simple :) Visit my blog - jarikecilmenaip.blogspot.com
Thanks Wani !!

Noor Izwani Eliyana said...

Biasa-biasa aje.Terima kasih :)

Ibnu Ramli said...

Alamak dah terlambat ke nk join ni? Kalau tak boleh spam comment nk menang xD

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa