Tuesday, September 23, 2014

Layan Games Coco Girl Di Facebook

Assalamualaikum and peace upon you. ^^


Wani start layan games Coco Girl pada tahun 2012.Tapi sejak ada blog sendiri,Wani dah mula tinggalkan games ni.Tapi lama kelamaan,Wani rasa rindu balik nak main games ni.Games ni memang sangat menarik!Dan lagi menarik,Top Daily Look,All Time Top Daily Look dan Top Fashion Expert dipaparkan!Wah,bestnya kalau terpilih untuk salah satu award. :3

Games ni boleh shopping baju,pakaikan baju untuk Daily Look dan Quest,makeup,kumpul Jewels ('duit'),kumpul tiket di Carnival dan hias bilik pakaian.Games ini juga boleh jual pakaian di Coco Market,rate Fashion Expert,singgah bilik rakan-rakan,lengkapkan Quest dan main mini games di Coco Carnival.Dan games ini juga boleh mengumpulkan followers dan jadi followers.Wani baru je ada 1 followers. T_T Untuk permulaan games ini,Sophie akan menerangkan tentang cara-cara bermain games ini dan anda akan diberi kurang daripada 10 pakaian.Games ini hanya sesuai untuk perempuan sahaja.Apa tunggu lagi,jom main kalau ada orang yang suka berdress-dress. ;)

Jom layan gambar-gambar di bawah. :)








Jumpa lagi di entri seterusnya! ^^

3 Komen:

Firzanah Azhar said...

wah wani pun main? hehehe dulu fir pun Suka main , bila start this year dah kurang cuz layan candy crush plak ^^

Norhasniza Khalid said...

anak mama suke ler game gini..

Yun Sing said...

Dulu ada juga main game ni.. tapi dah berhenti.. sekarang ni taknak main game dah T.T Tak cukup masa..

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa