Thursday, September 18, 2014

7 Things About Wani - Versatile Blogger Award

Assalamualaikum and peace upon you. ^^ Wani telah ditag oleh kak Za dalam Versatile Blogger Award. :) Thanks kak Za. ^^



Thank the nice fella who gave you this award ;)
Include a link to their blog
Select 15 blogs/bloggers you've recently discovered/followed regularly.
Nominate these 15 to the Versatile Blogger Award
Tell the person who nominated you with 7 things about yourself

7 Things About Wani - Versatile Blogger Award

PEMALU
-Wani kalau kat sekolah,mesti malu nak bercakap dengan cikgu mahupun dengan lelaki yang tak kenal atau kenal.Lagilah bila jumpa rakan maya face to face. XD

TAK SUKA MELAWAN
-Wani memang kalau dengan orang lain tak kisahlah yang sekelas,kawan biasa,kawan 'lelaki' pasti kalau 'dia' menganggu atau mengejek Wani,Wani tak melawan.

CEREWET
-Wani dari dulu memang cerewet.Contohnya,kalau ibu masak ikan,mulalah merengek nak makan makanan lain like ayam goreng dan anything makanan yang Wani suka.

CEPAT MARAH
-Wani memang orang yang cepat marah.Kalau masalah sesikit pun Wani mesti nak marah.


CEPAT TERASA
-Merajuk?Ya,Wani memang cepat terasa.Orang marah sikit,Wani dah terasa.Orang marah sikit,Wani dah terasa.

TAK SUKA BERGAMBAR
-Seriously,Wani memang tak suka bergambar.Wani lagi suka tangkap gambar orang daripada tangkap gambar diri sendiri.

BIRU
-Wani memang sangat suka warna biru!Bagi Wani,biru adalah warna yang paling cantik dan warna yang membuatkan indah mata memandang.Oh biru,kau tetap dihatiku~ :3

Yeah,dah cukup tujuh!Puas otak memikir.Sekarang giliran Wani untuk tag korang pula dalam contest ni. :)

MANGSA TAG.
Selamat menjawab! ^^




4 Komen:

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Thanks tag saya tau.
Bila ada kesempatan saya join ye :)

Nurul Syifa said...

Thanks tag ;)

Yun Sing said...

Terbongkar segala persoalan (erk) haha :) Awesome! ^^"

Nur Alfirah Adilia said...

thanks tag

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa