Thursday, December 4, 2014

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.


Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.


http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html


Syarat simple je:-
1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak


Copy coding yang disediakan.

NOTA KAKI : KALAU NAK BUAT LIEBSTER AWARD,TAG WANI TAU. ;)





11 Komen:

Farha Kimah said...

Blog update!
Boleh check link memasing di blog cikgu ye :)

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Insya Allah sampai masa cikgu dtg bw :)

Flawless Sakura said...

haiii :)
datang dari segmen yang sama ^^

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgh cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Miqha Azmi said...

singgah sini lagi :))
http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Nur Syuhaidah said...

Salam, saya dari segmen yang sama :D
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Jemput komen post ini:
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segment-lets-inspire-others-by-kyna.html :)

Anmas Healthcare said...

Salam, selamat ber"blogwalking, sy juga jalan-jalan dari segmen yang sama :D

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

:: anmashealthcare.blogspot.com ::

Farha Kimah said...

Salam singgah dr segmen cikgu. Thnx atas kesudian join segmen cikgu yg tak seberapa ni.

Salam ukhuwah dr cikgu ye. Blog awak dah cikgu masukkan dalam bloglist BW'12 (ada kat sidebar), jadi boleh dtg jenguk2 serta boleh juga tambah kenalan lain.

Boleh dth sini ye:-
Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

ainloly said...

Assalam,

Saya dari blog

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html ,

done follow this blog. mohon follow back ya :) . Salam kunjungan ^^

cik belbel said...

cik belbel singgah blogwalking. wuhuuu :) selamat berkenalan !
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Papaglamz said...

Papaglamz singgah dan follow blig ni. Dari segmen yg sama. Salam perkenalan. Jom terjah dan follow Papaglamz

http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?m=1

Terjah entri ni jugakzzz

http://www.papaglamz.com/2014/12/ingat-5-perkara-sebelum-5-perkara.html?m=1

Terima kasih..

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa