Saturday, May 3, 2014

Contest:May Blogwalking by Wani

TAMAT!!

Tarikh tamat:10/5/2014(UPDATE!)
Assalamualaikum,semua!Sekian beberapa hari selepas Lucky Giveaway Wani tamat.So,hari ni Wani nak mengadakan satu simple contest yang bertajuk Contest:May Blogwalking by Wani!Tanpa membuang masa,dengan rasminya contest ini dirasmikan dengan potongan reben plastik berwarna biru!Kalau mahu join,ikut tau syarat.Jangan risau,syaratnya sikit dan mudah sahaja.So,join tau!! 

Syarat-syarat Utama:

1.Follow blog ni.

2.Buat satu entri bertajuk 'Contest:May Blogwalking by Wani'.

3.Letakkan banner di atas di entri blog anda itu.Jangan lupa sertakan sekali link giveaway ni.

4.Tulis entri anda itu komen.

Mudah sahajakan?Kalau tak mudah,ikut koranglah asalkan korang join.Nanti giveaway seterusnya mungkin hadiah diperbanyakkan dari contest ni tapi taklah sebanyak Lucky Giveaway.Itupun memang dah rezeki.Stop!Jom tengok hadiah yang disediakan.

Hadiah.

Semua peserta akan diblogwalking.

Seorang peserta bakal direview oleh Wani hingga lebam.Pemenang dipilih secara random.

Seorang peserta akan memenangi Cute ID Card(edit) yang Wani buat khas untuk pemenang.Pemenang juga dipilih secara random.(UPDATE!)

Sikitkan but bagi Wani it's ok.Senarai peserta akan dibuat jika peserta mencapai 2 bilangan.Kalau mahu promote dipersilakan sebab bagus juga tu.Wani pun turut promote sekali sebab dah giveaway sendiri kan?Ok,bye and don't forget to join!Lagi satu makluman,kat banner kan ada tulis due date 24/5/2014 kan?Tukar jadi 10/5/2014 tau sebab macam lama pula.Minta maaf ya semua peserta sebab Wani update-update tarikh tamat.Kalau korang perasan,lagi Wani suka!Hihi...(UPDATE!)




28 Komen:

Karimah Zulkafali said...

Wani dah umum belum pemenang GA Wani yang sebelum ni? :O

Noor Izwani Eliyana said...

Ha'ahlah!Patutnya saya kena umumkan dahulu.Takpe,segment ni x akan dibatalkan tetapi boleh join selepas giveaway sebelum diumumkan pemenangnya.Terima kasih kak Kamilah atas soalan akak. :)

Noor Izwani Eliyana said...

Sorry,kak Karimah

Karimah Zulkafali said...

Okay :) Sama'sama :) Saya tunggu :D Nanti saya join Contest awak :D

Karimah Zulkafali said...

Joined :D
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/05/contest-may-blogwalking-by-wani.html

Anisyamir Leejo said...

http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/05/contest-may-blogwalking-by-wani.html

Kai Madi said...

Joined too :)

Link: http://full23.blogspot.com/2014/05/contest-may-blogwalking-by-wani.html

azman Arsad said...

http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

azifah yazid said...

http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

Adinda Baizura Mazlan said...

ABM join :)

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

Anayizus -SBP- said...

hye...sy join juga...heheheh
http://thecutepurpleprincess.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

Yun Sing said...

http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

Miqha Azmi said...

salam wani..iqha join :)
http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

Iena Gie said...

join juga .. =D

http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

http://lovenatureway.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

Aspire Angel said...

Assalamualaikum,saya join
http://aspireangel.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

Nouri Hidayah said...

Salam dear, saya join ye =)
http://thequeendarling.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

Nazatul Asheera said...

hye!saya join :)
http://nazatulasheera.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

N.A said...

saya join :)

http://ckecilberbicara.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

fiemi said...

saya join :)

http://fie-mi.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

Aadhirah Farhana said...

assalamualaikum .. Aad join ya ?

http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

Noor Izwani Eliyana said...

Thank you so much semua! >.<

Izzah Arsyad said...

Joinn . :))

http://izzahyukiko.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Join dah.
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Come join us :
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/happy-hour-giveaway_5.html

dilakhir said...

JOIN :D

http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

Yan Saflina said...

http://bluepinkiey.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani_9.html

cahaya mata said...

join & follow u.. heehttp://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/contestmay-blogwalking-by-wani.html

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa