Wednesday, May 7, 2014

Pengumuman Pemenang 2014 Lucky Giveaway By Wani

Assalamualaikum and peace upon you. :)


Wani pasti,mesti ramai peserta yang tertunggu keputusan pemenang 2014 Lucky Giveaway By Wani.Terima kasih banyak-banyak ya kepada yang sudi join.Ingat,baca sampai habis sebab takut tertinggal baca nanti.Baiklah,tanpa membuang masa Wani umumkan pemenang sekarang.

Check nombor anda di Senarai Peserta.

Pemenang 2014 Lucky Giveaway By Wani:

Top Refferal.



1.Buku nota+Pen Biru Paper Mate+Cash RM3+bloglist 1 bulan(by Wani)+Handmade bracelet(by Miss1826) : No.8

2.Tudung bawal(by Daleela Zayn) : No.6

3.Singlet labuh(by Daleela Zayn) : No.1

4.Beauty Set(by Stylez Store House) : No.13


5.10 custom made buttonbadge(by Button Badge Bajet) : No.14

6.Tudung bawal plain kangaroo(by Rania Collection)+Like DP And Cover(by Elaina Smarty) : No.23

7.Novel melayu pilihan sendiri(by Shadhira) : No.17

8.Topup RM10 (by Hazwan)+Lirik Lagu Beserta Gambar(by Wani) : No.3

9.Keychain cute(by Tengkubutang)+Notebook(by Karimah Zulkafali ) : No.2

10.Keychain x2 bagi satu orang(by Saljiah Craft
: No.18

Random/cabutan bertuah.

1.Topup RM5(by Stylez Store House
: No.12

2.Notebook x1(by Karimah Zulkafali
: No.9

3.Topup RM5(by Daleela Zayn
: No.11

4.Keychain cute(by Tengkubutang
: No.22

5.Bloglist selama seminggu(by Syaza Afrina)+background(by Nurhazimah Hanan
: No.4

6.Cursor blog x1(by Syaza Afrina)+Review Blog x1(by Wani
: No.25

7.ID Card Simple x2(by Wani
: No.24, No.26

8.Cute ID Card x1(by Wani
: No.26

9.Banner(by Wani)+Edit gambar(by Syahidatul Farhanah
: No.7

10.Header x2(by Nurhazimah Hanan
: No.16,No.24

11.Review blog x2(by Syaza Afrina
: No.5, No.6

12.Bloglist selama seminggu(by Syaza Afrina)+2 Voucher Hadiah Tak Berpos(by Wani
: No.25

13.Boom Wall(by Elaina Smarty)+Like DP And Cover(by Aisyah Yaacob)+Twitter(by Syahidatul Farhanah)+Cerpen tak berpos(by Syahidatul Farhanah)+Edit gambar(by Elaina Smarty)+Ask.FM(by Adriana Awing
: No.12

14.Bloglist selama 1 bulan x2+1 set hadiah tak berpos x2(by Wani: No.23, No.12

15.Bloglist selama setahun x5(by Eyla Adilah
: No.13,  No.17,  No.21,  No.14,  No.8

16.Topup RM5(by Intan Maizah
: No.8 

17.Cursor blog x1(by Syaza Afrina)+Banner x1(by Wani
: No.4

18.Handmade bracelet(by Miss1826)+Like DP(Nur Farah Ain) : No.20


19.Review blog x3(by Eyla Adilah) : No.14, No.21, No.20

Hadiah Special.

1.Header x1(by Wani) : No.15


Harap semua berpuas hati dengan hadiah yang dimenangi ya.Memang beruntunglah untuk semua peserta GA ni(kecuali peserta no.10)sebab semua dapat hadiah.Disebabkan itu Wani tak jadi nak bagi Voucher Hadiah Tak Berpos kepada semua peserta.Lebih beruntung lagi jika peserta memenangi lebih dari 1 hadiah.Itupun sudah kira rezeki.Jangan pergi tempat lain!Cara tuntut hadiah pun ada ya.


Cara tuntut:


1.Click link yang diberikan.Contoh:(by Wani)<---Link yang 'Wani' tulah kena click untuk tuntut.

2.Setelah sudah,tuntut di Facebook Chat melalui link yang diberi.
3.Selepas itu,tulis macam ni,"Saya ialah pemenang dari giveaway ini,(letakkan link pengumuman pemenang di sini).Saya ialah peserta (nombor anda)".Selepas sudah tuntut,tulis di komen ya sebab Wani mahu tandakan.Tarikh akhir tuntut hadiah ialah pada 10/6/2014(UPDATE!).

Mudah kan?Wani nak ucapkan terima kasih sekali lagi bagi yang sudi join.Terima kasih daun keladi,GA seterusnya joinlah lagi!Bye~


P/s:Kepada pemenang beauty set,anda perlu bayar RM7 untuk penghantaran pos.Jangan risau,hadiah beauty set itu kira-kira berharga RM40 lebih jadi tak rugi pun menang.Untuk Contest Tambahan,masih tak tamat lagi.InsyaAllah Wani akan buat pemberitahuan semula tentang contest itu.Mungkin korang pelik sikit sebab hadiah asyik-asyik update,asyik-asyik update.Sekarang ni pun dah update.Sorry eh asalkan korang menang,hihi.Nanti Wani buat Giveaway atau contest lagi ya!Jika nombor anda tiada,beritahu di chat secepat mungkin!Banyak hadiah dan pemenang yg Wani update sebab kecuaian Wani.Huhu.Nanti giveaway lain Wani cari sikit sponsor jelah.(UPDATE!)




18 Komen:

Syiera Firdaus said...

DAH TUNTUT. NO 23 :)

Anayizus -SBP- said...
This comment has been removed by the author.
Anayizus -SBP- said...

hehehhe trime kasih.... :)...thniah utk semua...sy da tuntut...no.7

Miqha Azmi said...

YA!!Dah tuntut..No 9 :) Tenkiu so much..

ciknadrahismail said...

Tahniah n terima kasih penganjur:)

ciknadrahismail said...

saya peserta ke 25, da tuntut:)

Saliza Salleh said...

da tuntut . NO.12

Karimah Zulkafali said...

No 6 dan 7 dah tuntut :D

Noor Izwani Eliyana said...

Peserta 20,jangan tuntut lagi

Aisya 사구라 said...

no. 13 dah tuntut

shahida rahim said...

no 15 x menang pon..

shahida rahim said...

no 15 x menang pon..

shahida rahim said...

no 15 x menang pon..

Noor Izwani Eliyana said...

Yeke?Takpe,saya tahu apa peelu buat.Tunggu update nanti ya ;)

Noor Izwani Eliyana said...

Saya pun peninglah! ._.

azura salamat said...

no 20..dah tuntut hadiah..thanks..

Noor Najwa said...

no 22 dah tuntut

dearfasihah said...

done . tuntut 14 .

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa