Monday, October 20, 2014

October 10 Days Challenge by Siti Yang Menaip

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^

Tadi godek-godek Google,tiba-tiba terjumpa satu blog ni join October 10 Days Challenge.Masa tu rasa berminatlah dan fikir,fikir,fikir akhirnya ambil keputusan nak join sekali memandangkan dah takde idea nak tulis entri.Godek lagi semula dan barulah tahu pencipta cabaran itu ialah kak Siti Humairah.October 10 Days Challenge telah tercipta melalui ilham yang timbul daripada cabaran yang dicipta oleh Budak yang dinamakan 10 Days Music Challenge. (kalau tak silap) Oklah,malas nak mukadimah panjang,jom tengok soalan-soalannya. :)


Menarik bukan?Jomlah join sekali! ^^

P/s : Wani fikir nak start hari ni. :)

1 Komen:

Rrsya Eyrdina said...

Jemput Join Ya : http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-pencarian-bloglist-2014.html

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa