Friday, October 24, 2014

Baru Je Buat Twitter :D

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^


Hai semua!Hari tu Wani ada suruh kawan Wani tolong buatkan Twitter.Wani ingatkan Twitter susah nak guna tapi bila try buka sendiri rupanya lagi senang daripada blog.Kalau kawan-kawan baik hati follow lah Wani ya. =D Dah?Tinggalkan username kat ruangan komen. :) 

My username : @NoorEliyana

NOTE : THANKS. ^^

5 Komen:

Safirul Amar Azmi said...

di US diorang lebih suka guna twitter..asia je guna Facebook ni...hehe

Invisible Me said...

Selamat bertwitter :)

Fara_nym (Farahanim) said...

fuyyo! kak Fara follow! follow balik yea? @nymboboiboy (username bebudak xD)

nur aimi said...

Haritu k. aimi ada buat twitter tapi tak boleh la.. boleh tolong buat tak? Kalau boleh nanti pergi ke facebook k. aimi ye .. Aimi Nur . Nanti k. aimi bagi ganjaran kalau boleh buat

MissNadia said...

senang ke tweeter.. nampak cam complicated je

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa