Sunday, October 26, 2014

Bila Wani Layan Instagram

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^


Hai semua!Hari tu Wani ada tulis entri pasal Twitter.Hari ni pasal Instagram pula.Instagram ni Wani buat pada hari yang sama Wani buka Twitter.Entah kenapa tergerak hati nak buat Instagram sendiri pada hari itu.Memang best guna Instagram ni.Wani baru upload 6 gambar.Yang banyaknya gambar adik Wani sebab Wani tak suka selfie,hehe.Tapi best juga guna Instagram lagi-lagi Instagram senang nak dapat followers.Kan?Kan?Ok,itu sajelah Wani nak cerita pasal Instagram.Jangan lupa follow Wani ya!! =D Kalau korang follow confirm Wani follow balikkk. :D :D

My username : @Noor_Eliyana




7 Komen:

Barniyah Ammara said...

Tiada Insta. Muehehe~ :p

Sabrina SA said...

huyoo dh ada insta.. ina pun ada cuma dh jarang bukak sjak pt3

Nur Alfirah Adilia said...

Dahsyatlah Kak wani .. saya tiada instagram sebab tak da phone .. huhuhuhu

Invisible Me said...

Follow la instagram IM tp biasa biasa ja. Hehe

Noor Izwani Eliyana said...

@Invisible Me

Ok. :D

mama 3farhanah said...

Akak punya instagram untuk shopping online jer...mudah jer.

MissNadia said...

selamat berinsta dik :D

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa