Tuesday, October 21, 2014

October 10 Days Challenge | Day 2 : 10 Favourite Phone Applications

Assalamualaikum and peace be upon you. ^^


Google Source

Yippi!Masuk hari kedua! :D

My 10 Favourite Phone Applications are :

1.Blogger (kalau takde masa nak buka laptop boleh update entri guna ni :D)



2.PicsArt (guna untuk edit gambar.Mudah je guna)



3.Whatsapp (senang berinteraksi dengan saudara dan keluarga dan hanya percuma! :D)



4.Gmail (memudahkan check notification)



5.My Talking Tom (bila boring boleh layan,bagi dia makan) *ni kira games*



6.Facebook (mudah berbual-bual dengan kawan)




7.Youtube (kerap guna untuk tengok video,dengar lagu dan hilangkan stress)




8.Pou (bila boring boleh layan,bagi dia makan) *ni kira games*




9.PhotoGrid (ni pun Wani guna untuk edit-edit gambar :D)



10.Edisi Blog (guna untuk ping entri)




~TAMAT~

NOTE 1 : SEMUA GAMBAR DIPINJAM DARI GOOGLE.


0 Komen:

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa