Wednesday, October 15, 2014

Pencarian Sponsor Giveaway #2

Assalamualaikum and peace upon you. ^^

PENCARIAN TAMAT!

Assalamualaikum semua!Sempena School Holiday pada bulan 11-12 tahun ini,Wani ingin menganjurkan satu giveaway.Jadi dengan itu,Wani mahu cari beberapa sponsor.Bagi yang berminat,baca dibawah. :)


Syarat Menjadi Sponsor.


-Syarat tidak melebihi 4.

-Sentiasa berkelapangan dan tidak sibuk dengan urusan.
-Tidak boleh beri syarat klik iklan 8Share dan letak dalam bloglist.

Faedah Menjadi Sponsor.


-Mendapat banyak followers.

-Mendapat ramai kawan.
-Mendapat banyak likers.
-Mendapat earnings lebih.

Syarat Yang Boleh Diberi.


-Follow blog

-Follow Google+
-Like pages
-Klik iklan Nuffnang
-Follow Instagram
-Follow Twitter
-Add Facebook
-Lain-lain syarat yang boleh diterima

Barang Yang Boleh Disponsor.


-Barangan berpos (dress,buku nota dan lain-lain)

-Barangan blog (sudah cukup)
-Topup
-Review Blog (sudah cukup)
-Bloglist (sudah cukup)
-Voucher
-Cash
-Free Membership
---------------------------------------------------------------------------


Ada yang berminat?PM saya di SINI.Beri detail ini ya:


Nama:

Link Blog (kalau ada):
Barang Yang Mahu Di sponsor:
Syarat:

Ribuan terima kasih bagi yang sudi sponsor.Tarikh tamat pencarian sponsor ini ialah pada bila-bila masa.Giveaway pula mungkin diadakan pada 15/11/2014. ^^





25 Komen:

Khai♥Rin : anies said...

Terima kadih krn di tag...insya allah sy akn jwb...

Sy nk jd sbhgn drpd sponsor boleh?

Khai♥Rin : anies said...

Sy xde fb acc. So boleh minta emel?

Noor Izwani Eliyana said...

Boleh. :)

Noor Izwani Eliyana said...

Nah. :)

noorizwanieliyana@gmail.com

mama'snia said...

Salam singah bw..
:D

Fara Fadzil said...

salam.. saya nak join..
nnt approve friend Fara Fadzil kat fb ya :)

ezuddin said...

salam. saya nak sponsor satu voucher tiket wayang leh?

Noor Izwani Eliyana said...

Boleh je.PM saya melalui emel atau Facebook. :)

Khai♥Rin : anies said...

Sy da emel.kalu x jupe cr kt spambox ya...
Tqvm

radin siti aisyah said...

saya pun nak join lah wani~

da add da friend..

radin siti aisyah said...

oh saya tag awak dalam liebster award tau..

http://ummiammararif.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

irdina said...

Wani..akak nak jadi sponsor wani...nnti akak emel wani k

Noor Izwani Eliyana said...
This comment has been removed by the author.
izzeyda said...

wah mcm best jer sponsor.. ujung tahun macam dah tak de apa.. nanti saya hantar detail..

kunjung balas dari http://izzeyda.blogspot.com

Yun Sing said...

Sudah PM ^^

At-Tarmizi said...

Salam singgah.. :)

saya dah follow blog awak..harap sudi follow blog saya balik

http://seronoknyermelukis.blogspot.com/

Iola said...

wah berminat..nanti saya pm :D

ziana eunos said...


singgah .. cik g tag utk segmen http://zianaeunos.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

SAMIQA ♥ said...

goodluck cari sponsor.. law shiseido nak tak ?? -_-

Noor Izwani Eliyana said...

Boleh je kak :)

Siti Aisya Ibrahim said...

wani, akak berminat!! sempat lagi ker?

:D wani bedeh kite samelah! :D

Noor Izwani Eliyana said...

@Siti Aisya Ibrahim

Ye... :) Haha,tak tahu pula kita bedeh sama.Sep sikit,hehe. :D

Etuza Etuza said...

http://madey09.blogspot.com/2014/10/blogger-mesti-blogwalking-terima-kasih.html blogwalking dari blog mia

Saffa Aina said...

anda di tag

http://misskitty12.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

aRz MoHa said...

tahniah semua yang akan menjayakan GA adik

 
© Copyright | All Right Reserved by Noor Izwani Eliyana.Template by Samiqa